sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

RantaSumppu

Leirintäalueet - RantaSumppu
Marjaniemi, Sumpuntie 103, 90480 Hailuoto
Suomi 5
www.luotokeskus.fi
MapsGoogle

2 kommenttia:

  1. Herra ja rouva Coenders, Rantasumpun leirintäalueen uudet yrittäjät, kutsuvat sinut viihtymään aitoon merelliseen tunnelmaan.

    Rantasumpun leirintäalue sijaitsee Marjaniemessä, lähellä Luotokeskusta ja Luotsihotellia. Leirintäalueelta pystyt varaamaan paikan asuntoautollesi tai -vaunullesi - lisäksi on tarjolla tunnelmallista kesämökkimajoitusta sekä telttamajoituspaikkoja. Leirintäalueelta löytyy myös tunnelmallinen Ravintola Rantasumppu.

    Ravintola Rantasumppu

    160 -paikkaisessa ravintola RantaSumpussa on tanssittu useat häät sekä pidetty monet peijaiset, kokoukset, kesäleirit ja koulutukset. Ravintolassa on lisäksi 60-paikkainen katettu terassi.

    VastaaPoista
  2. Oltiin viettämässä viikonloppua Hailuodossa ja täytyy todeta, että alue on täydellinen pettymys. Alueella ei kunnollisia vessoja eikä suihkuja eikä saunomismahdollisuutta. Kemsantyhjennyspaikka on ala-arvoinen ja ympäriastö kuin rakennustyömaa.
    Tänne kun tulee leirintäoppaassa olevien tietojen perusteella, niin on vaikea olla pettymättä.

    VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.