sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Rauman Poroholma

Leirintäalueet - Rauman Poroholma
Poroholmantie 8, 26100 Rauma
Suomi 1
www.poroholma.fi
MapsGoogle

4 kommenttia:

 1. Alue tosi siisti ja ansaitsee viisi tähteä,mutta
  en suosittele menemään alueelle,näin vahempana ihmisenä,jos siellä on joku nuoriso tapahtuma.
  Caravan aluetta ei ole aidattu mitenkään,porukat
  vaeltelee vaunu alueella,pissivät vaunujen nurkkiin ja kaatoivat meiltäkin etukatoksen.

  VastaaPoista
 2. Alueelta puuttuu ihmisten uimapaikka, koiria uitetaan rantavedessä ilman rajoituksia.
  Sekavaa leiriytymistä. Selkeät leiriytymispaikkamerkinnät puuttuvat tyystin. Ensin esitellään, että tässä teillä on poistumisreitti, aamulla reitti on tukittu uusilla leirytyjillä.
  Alue ylikansoitettu. Turvavälit olemattomia.
  Sosiaalitilat riittämättömät leiriytyjämäärään nähden.

  VastaaPoista
 3. Parasta aikaa leiriytymässä alueella. Alueella ei ole mitään merkattuja paikkoja, vaan kaikki saavat ajaa ajoneuvonsa alueelle, miten parhaaksi näkevät. Tällä hetkellä alue on tungettu ihan täyteen. Meidän viereen/eteen tuli juuri vaunu, joka estää meidän poistumisen alueelta. Alueen henkilökunta oli näyttänyt heille paikan ja sanonut, että käännellään sitten käsipelissä vaunuja siihen asentoon, että pääsette lähtemään. Jos pidät rauhallisesta alueesta, niin täällä kannattaa hakeutua ihan niemen kärkeen tai toiseen päähän. Loppu on tietysti kiinni siitä, miten äänekkäitä naapureita ympärille sattuu. Paras paikka meille löytyi tästä alueen keskeltä ja ympärillä on illan mittaan tullut sellainen hälinä, että lomalle kaivatusta rauhasta ei ole tietoakaan. Paikka on sinänsä tosi kaunis ja varmasti mukava, jos tykkää tällaisesta "eläväisestä" paikasta.

  VastaaPoista
 4. Leirintäalueen sijainti on erinomainen ja puistomainen alue on kaunis. Parhaiten pääsisi varmasti nauttimaan hellepäivänä, onhan vieressä upea hiekkaranta. Siistit wc- ja keittiötilat. Aamusaunat ja maksuton pyykkikone plussaa. Tiskipaikkoja oli liian vähän ja niihin joutui jonottamaan, vaikka alue ei ollut täynnä. Vaunujen vapaa sijoittelu hämmensi meitäkin, mutta tilaa jäi arkena kuitenkin hyvin.

  VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.