sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Alhovuori

Leirintäalueet - Alhovuori
Alhonkulma 45, 03810 Ikkala
Suomi 1
www.alhovuori.fi
MapsGoogle

4 kommenttia:

 1. Aivan HIRVEÄpaikka. Ihmisjätöksiä alueella. Irlantilaiskiertolaiset vallanneet aleen. Poliisi tuttu vieras(virkatehtävissä) ko. alueella.
  Öisin metelöidään ja kaahaillaan autoilla maistissa(mitä todennäköisimmin). "Isäntä" viis välittää sotkuista, pikemminkin osallistuu rymysakin juhliin. Huoltorakennus kaameassa kunnossa kuin koko alue. KIERTÄKÄÄ PAIKKA KAUKAA!!!!!

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti ei juuri paremmaksi ole muuttunut viime vuodesta. Ihmisjätöksiä edelleen, nyt Romanian romanien pitäessä telttaleiriään alueella. Lampaat ovat kadonneet, ei enää näkynyt. Lampaiden kannalta hyvä. Alhovuori oli aikoinaan upea paikka.
  Sääli, että menee hukkaan. Entinen omistaja teki virheen kun ei myynyt saluetta toiselle tuolloin siitä kiinnostuneelle taholle. Todennäkoisesti Alhovuori olisi nyt suosittu ja hyvin menestyvä paikka.

  VastaaPoista
 3. Omistaja on vaihtunut syksyllä 2015 ja uusi omistaja avaa huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa, kunnostustyöt ovat alkaneet. Työtä on uskoakseni paljon.

  VastaaPoista
 4. Mitähän toimintaa siellä on alkamassa? Kesäkuu käsillä ja täysin hiljaista kuin huopatossutehtaalla

  VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.