sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ormnäs Camping

Leirintäalueet - Ormnäs Camping
Ormnäsintie, 10600 Tammisaari
Suomi 1
www.ek-camping.com
MapsGoogle

1 kommentti:

  1. Kesäkuussa 2014 ensivierailu Ormnäsissä. Tulimme tiistaina ja paikka rannalla oli loistava. Lauantaina alkoi tapahtua. Alue oli täynnä: turvaväleistä ei tietoakaan.
    Molemmin puolin autoamme oli kalusto vaihtunut. Iltapäivällä paikalle ryntäsi herra joka ilmoitti olevansa paikan omistaja. Koputteli naapuriautoa ja kun sieltä ei vastattu ilmoitti meidän olevan väärässä paikassa. Kysyessäni mikä oli ongelma, hän siirtyi paukuttamaan sähkötolpan kantta. Istuimme mieheni kanssa markiisin alla ällistyneinä. Mies siirtyi myös markiisin alle haistatellen ja pullistellen lähes varpaillani. Tilanne oli todella jopa fyysisesti uhkaava. Toki tajusin myöhemmin, että tarkoitus oli provosoida miestäni. Lopulta hän olisi tyytynyt siihen, että olisimme siirtäneet autoamme puoli metriä, jotta väli seuraavaan olisi kasvanut n. 4 metristä 4,5. Hyvinhän siihen vielä yksi auto mahtuu. Olimme käsityksessä, että viimeksi tullut huolehtii turvaväleistä, eikä niin että aina puretaan leiri ja siirrytään kun naapurit vaihtuu. Miehen lähtiessä pyysin kasvamaan aikuiseksi, johon vastaus oli: En varmasti kasva! Jatkossa hän saa leikkiä alueellaan ihan itse ainakin meidän puolesta.

    VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.