sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ankkalampi Caravan

Leirintäalueet - Ankkalampi Caravan
Ahoniityntie 45, 01760 Vantaa
Suomi 1

MapsGoogle

19 kommenttia:

 1. Käytiin 2 reissua kerralla! ensimmäinen ja viimeinen.. ei ikinä sinne! jonkun pitäisi käydä ja tarkistaa paikat....

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, turha reissu,ja kaikenlaisia "leirintäalueita" sitä tuohon leirintäoppaaseenkin otetaan.Ei siellä kyllä muita ollutkaan kuin eteläisen naapurimaan rakentajia siinä "majoitusrakennuksessa". Ei palveluja, ei siisteyttä, ei tasoa minkäänlaista, ei henkilökuntaa.

  VastaaPoista
 3. kiitos ankkalampi caravaanille !!! paikkanne oli meidän tarkoituksia varten aivan ihana ,saunassa oli hyvät löylyt puusauna!! ( tynnyrisauna) mutta sieltä pulahduslähteeseen /kautta ankkalampeen wau mikä kokemus eiku uudestaan saunomaan.... kokemus mitä rahalla ei saa meidän perheen harrastu motogross 125nelari,250nelari,700nelari mönkkäri näille harrastus mahdollisuus suoraan ovelta , seuraavat em, mm parhaat majoitus paikat koska etäisyys on hyvät. ja mikä on parasta mesta on luonon varainen mihin vaan eksyy ne jotka halua sitä jotain . olla omissa oloissa!!!tv. sirkka,jokke.jobbe ja nina ps.neljän kuukauden päästä nähdään taas.

  VastaaPoista
 4. Huh huh. Paikka oli varsinainen asuntovaunujen hautausmaa.

  VastaaPoista
 5. Yritin soittaa ko paikkaan, ei vastausta. Mikähän mahtaa olla paikan tilanne, onko siellä yleensäkään mitään toimintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Itse tiedän sisäpiiristä omistajan vaihtumisesta, joka tarkoittaa sitä että aktiivisuus kasvaa ja paikat siistiytyy, caravaani paikkoja lisää, uusi sauna yms. tulossa nyt-kesä välillä.

   Itse kyseenomaiseen paikkaan menossa töitä tekemään kesällä ja toimin tällä hetkellä verkkosivujen vastaavana.

   Huono maine on mennyttä "Ankkalampi Caravan" aikaa ja tätä pyrimme uudistamaan, niin että kaikilla on mukavaa tulla paikan päälle käymään.

   Mihin numeroon yritit soittaa?

   tsekkaa tiedot www.ankkalampicaravan.fi tai heitä minulle kyselyitä admin@dalex.fi

   Poista
 6. Viime viikolla kävin tutustumassa paikkaan josko sinne joskus menisi. Jos etsii tosiaan vaunujen hautuumaata, se on tämä. Jos etsii kaatopaikkaa, se on tämä. Jos etsii likolampea jossa on vettä polviin, se on tämä. Jos etsii rauhallista ja siistiä lepopaikkaa, SE EI OLE tämä. On käsittämätöntä, että tällä on caravan-nimitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Itse tiedän sisäpiiristä omistajan vaihtumisesta ja ankkalammen uudistuksesta, joka tarkoittaa sitä että aktiivisuus kasvaa ja paikat siistiytyy, caravaani paikkoja lisää, uusi sauna yms. tulossa nyt-kesä välillä.

   Itse toimin tällä hetkellä verkkosivujen vastaavana ja tunnen toisen omistajista erittäin hyvin.

   Huono maine on mennyttä "Ankkalampi Caravan" aikaa ja tätä pyritään uudistamaan, niin että kaikilla on mukavaa tulla paikan päälle käymään.

   Poista
 7. Jos etsii vanhojen vaunujen hautuumaata, se on tämä. Jos etsii kaatopaikkaa, se on tämä. Jos etsii likolampea, se on tämä. On käsittämätöntä, että tällä on edelleen caravan-nimitys.

  VastaaPoista
 8. Mikäs on Ankkalammen vointi tällä hetkellä?

  VastaaPoista
 9. Hyvin huono Aivan liian kallis tasoisekseen.

  VastaaPoista
 10. Hyvin huonosti enää muutama vaunu Liian kallis.

  VastaaPoista
 11. Nettisivut suljettu ja yhteystiedoista nimi poistunut. Onkos taas kouhotettu uuden nousun kanssa sipuramaiseen tyyliin? Käsissä kuitenkin 1000 taalan paikka jonne on tulijoita kunhan asiat on pantu järjestykseen.....

  VastaaPoista
 12. Jatkanpa vielä äskeistä. Alueen perkaus ja siivoaminen oli hyvin käynnnissä ja tuotti tulosta kun kevään mittaan kävin katselemassa.

  VastaaPoista
 13. Minkäslainen tilanne on tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 14. Karmea paikka! Vanhoja paskavaunuja, joissa ei voi kukaan asua, ruostuneita autonromuja, Henkilökuntaa ei näy missään, ehkä sitä ei olekaan. Rakennusjätteitä... ei tämmöiseen jäädä voi. Pois tuommoset oppaasta1

  VastaaPoista
 15. Alueen Hoitaja Markus on kyllä paikalla. Asustelee alueella valkoisessa talossa sisääntulon vieressä.. ROHKEASTI koputtamaan jos huolia... Hänen asuin kumppani Petri hoitaa myös aluetta

  VastaaPoista
 16. Kävin tänään katsomassa.
  Ei kiitos...

  VastaaPoista
 17. Oliko alue uudistunut kuten taannoin lupailtiin?

  VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.