sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Aallokko Caravan

Leirintäalueet - Aallokko Caravan
Tervasaari, 49400 Hamina
Suomi 2
www.rampsi.fi
MapsGoogle

2 kommenttia:

  1. Paikalla oli mahdollisuutensa: kävelymatka keskustaan, meren äärellä ja kahvilat/ravintolat vieressä - hieman meluhaittaa oli alkuyöstä. Alue on rajattu huonokuntoisella aidalla. Lisäksi olisimme kaivanneet kunnon nurmea. Siisteyttä esillepanoon myös caravan-puolelle (on samalla vierasvenesatama), niin a vot! Luulisi kaupunkiakin kiinnostavan se, minkä kuvan alue antaa karavaanareille Haminasta.

    VastaaPoista
  2. Paikka on ihan hieno mutta kehitystä caravan-alueella ei ole tapahtunut kuin negatiiviseen suuntaan viimeisen kymmenen vuoden aikana... Pelkkä hiekkakenttä jossa ei mitään varsinaisia paikkoja merkitty? Valaistus oli yhden tuikun varassa. Wc ja suihkutila oli ihan hyvä toisen saunan yhteydessä mutta vain yksi wc ja samassa tilassa suihkut. Tuntuu siltä, kuin ei caravaanareista juuri välitetä, vain ravintolaa on kehitetty... Aikaisemmin paikalla oli grillikota sekin on hävinnyt?

    VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.