sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Manamansalon Kultahiekat

Leirintäalueet - Manamansalon Kultahiekat
Manamansalontie 3881, 88340 Manamansalo
Suomi 5
www.kultahiekat.com
MapsGoogle

5 kommenttia:

  1. Kultahiekat on mahtava paikka lomailuun kesällä.
    Siellä meidänkin lapset ovat viihtyneet vuosi vuodenjälkeen. Lasten mielestä missään ei saa niin hyviä hampurilaisia kuin Kultahiekoilla.
    Me aikuisen taas pidämme voissa paistetuista muikuista tai siikafileestä ja siihen vähän maitosipulikastiketta salaattia ja tomaattia ja
    perunamuusia. Voiko ruoka enää paremmalta maistua?
    Tänävuonna pelaamme taatusti uutta farmersgolfia. Se vasta on hauska peli. Tavataan manamansalossa viimeistää saaripäivänä 27.07.2013 terveisin Korhosen perhe Keravalta

    VastaaPoista
  2. Kultahiekoilla on erittäin hyvä palvelu. Henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista. WC- ja suihkutilat aina siistit. meillä ei ole kotonakaan näin siistejä vessoja, joissa on taulujakin seinällä ja suihkussa korituoli. Tosi tyylikästä.Ranta on hyvin hoidettu ja keittiön ruoka erinomaista. Sieltä lapset saa herkullisia hampurilaisia ja vanhemmille paistetaan voissa muikut ja siiat. Todella herkullista. Tulkaa tekin maistamaan!

    VastaaPoista
  3. Manamansalosta löytyy upeita hiekkarantoja Kultahiekoilta. Siellä on karavaanarinkin mukava herkutella tuoreilla voissapaistetuilla muikuilla. Eikä mistään saa niin hyviä hampurilaisia kuin Kultahiekoilla itse tehtynä.
    Käykääpä maistamassa. henkilökunta on ystävällistä ja palvelu pelaa erinomaisesti. Tervetuloa katsomaan. Toivoo Leppäkosken perhe Kurikasta Ps. WC:t siistit ja kauniit. kotonakaan ei ole tauluja seinällä niinkuin täällä.

    VastaaPoista
  4. Kultahiekat on erittäin kaunis ja siisti paikka. WC:ssäkin on taulut seinillä. Ruoka ja palvelu ovat hyviä. Mistään ei saa näin hyviä hampurilaisia sanoivat lapset. Me aikuiset taas tykkäämme enemmän voissapaistetuista muikuista tai siiasta perunamuusin kanssa. Terveisin Kaisu

    VastaaPoista
  5. Meillä oli perheemme kanssa palaveri: missä haluaisimme viettää lomamme ensi kesänä? Perheen isän mieleen tuli muisto: Kultahiekoilla saa parasta kalaruokaa! Lapset sanoivat yhteen ääneen että siellä rannan vaijerikeinussa oli mukavaa pulahtaa järveen. Äitinä arvostan sitä että rannalla loikoillessani voin samalla seurata lasten puuhailua. Hampurilaiset ja Kultahiekkojen keittiö takaavat sen ettei nälkäisenä tarvitse lomaa viettää.
    Kahviosta saa ruoan lisäksi viiniä jälkiruokana maistuu upeat jäätelöannokset.
    Siispä suuntaamme asuntoautomme jälleen Manamansaloon ja Kultahiekoille. Autolle löytyy rannasta mahtava maisemapaikka sähköllä. Terveisin Aaltosen perhe Vantaalta

    VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.