sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Maatilamatkailu Mannila

Leirintäalueet - Maatilamatkailu Mannila
Vaahersalo, Koskelonniementie 127, 58450 Punkaharju
Suomi 2
www.maatilamatkailumannila.com
MapsGoogle

1 kommentti:

  1. Caravan -alue Hotelli Rantakatin läheisyydessä on yleisilmeeltään melko hoitamattoman oloinen ja jotenkin tuntui, että kaikki on vähän rempallaan eikä alueella ole tehty mitään parannuksia palveluihin moneen vuoteen. Aika on siellä pysähtynyt ja kaikki vain pikkuhiljaa rapistuu. Nurmikko rehotti, rantavedessä oli jos mitäkin roskia eikä houkuttanut uimaan esim. lasinsirpaleiden pelossa. Uimatikkaita ei ollut miltään laiturilta. Ns. huoltorakennuksessa oli yksi tiskauspiste nurkassa ja yleisilme sotkuinen. Ko. takkahuone (jonka takaosassa siis tiskauspiste sijaitsi) ei houkutellut oleiluun, kalustus oli jotain vanhoja ruokailuryhmän tuoleja yms. Jotenkin tuollaisilta kesäpaikoilta odottaisi, että sauna olisi lämpimänä useamminkin kuin vain kahtena päivänä viikossa.

    Minkään näköistä ohjeistusta alueesta ei saatu, toki alue onkin niin pieni, että kyllähän sieltä itsekin hoksaa, minne roskat viedään, minne tyhjennetään kemsat ja harmaavedet.

    Henkilökunta oli suhteellisen ystävällistä, tosin lähtiessä jäi kaipaamaan sitä kiitosta ja hyvän matkan toivotusta tai tervetuloa uudelleen -fraaseja. Vaikka ei niillä niin väliä, koska tuonne ei meitä houkuta enää mikään.

    Jos Punkaharjulle vielä joskus eksymme, niin eiköhän meidän karavaani majoitu jonnekin muualle kuin tuonne.    VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.